Giriş Kayıt
Asa-Luke Twocrow

Asa-Luke Twocrow


Kameraman, Sanat Bölümü, Oyuncu

Asa-Luke Twocrow, kameraman, sanat bölümü, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Kameraman 6.5 5,958

Para Avcısı
2013 Biyografi Kameraman 8.2 1,010,147

Tuhaf Thomas
2013 Komedi Kameraman 6.9 43,133
2013 Komedi Kameraman 4.8 836
2012 Biyografi Kameraman
Oyuncu
7.4 225,904
2009 Macera Sanat Bölümü 6.6 53,853
2008 Macera Sanat Bölümü 4.7 1,445

İhtiyarlara Yer Yok
2007 Suç Kameraman 8.1 752,543

Adaletin Peşinde
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 4,782

Sınır Ötesi
2006 Suç Kameraman 6.1 9,443

21 Gram
2003 Suç Sanat Bölümü 7.7 210,755

Kör Şafak
2003 Dram Sanat Bölümü 5.6 4,219
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019