Giriş Kayıt
Rami Malek

Rami Malek (37)


Oyuncu, Yapımcı

Rami Said Malek, 12 Mayıs 1981 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Bohemian Rhapsody (2018), Mr. Robot (2015), Kısa Dönem 12 (2013), Kelebek (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rami Said Malek
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1981
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.75 m
9.0 (58 Oy)
  • Currently 179.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 5.2 924
2018 37 Biyografi Oyuncu 8.1 305,562

Kelebek
2017 36 Suç Oyuncu 7.1 29,011
2016 35 Dram Oyuncu 6.1 5,335
2016 35 Belgesel Oyuncu 6.8 71
2016 35 Oyuncu 7.0 749
2015 Suç Oyuncu
Yapımcı
8.6 272,797

Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2014 33 Macera Oyuncu 6.2 91,152
2014 Aksiyon Oyuncu 7.5 215
2014 33 Komedi Oyuncu 4.1 1,183

Hız Tutkusu
2014 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 153,761

İhtiyar Delikanlı
2013 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 62,406

Ölümsüz Aşk
2013 32 Suç Oyuncu 6.4 19,330

Kısa Dönem 12
2013 32 Dram Oyuncu 8.0 71,696

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 31 Macera Oyuncu 5.5 212,881

Usta
2012 31 Dram Oyuncu 7.1 129,282

Savaş Gemisi: Hedef Dünya
2012 31 Aksiyon Oyuncu 5.8 224,064

Korra Efsanesi
2012 Animasyon Oyuncu 8.5 84,054
2011 30 Komedi Oyuncu 6.1 58,295

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 85,792

Müzede Bir Gece 2
2009 28 Macera Oyuncu 6.0 158,645

Müzede Bir Gece
2006 25 Macera Oyuncu 6.4 283,375
2005 Komedi Oyuncu 7.5 8,323
2005 Aksiyon Oyuncu 7.9 4,114
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 162,215
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019