Giriş Kayıt
Candace Mabry

Candace Mabry


Oyuncu, Dublör, Yapımcı, Casting

Candace Mabry, oyuncu, dublör, yapımcı, casting.

Second Generation Wayans (2012) yapımıyla biliniyor.

Boyu: 1.60 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (26)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 4.7 117
2017 Suç Oyuncu 8.2 30,976
2017 Kısa Metraj Oyuncu
Yapımcı
   
2017 Macera Oyuncu 4.6 115
2016 Suç Oyuncu 8.2 9,645
2016 Dram Oyuncu 8.6 12
2015 Kısa Metraj Casting    
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.5 3,076
2012 Korku Oyuncu 2.8 282
2012 Aksiyon Oyuncu 6.4 26
2011 Dram Oyuncu 2.5 105
2010 Oyuncu    
2006 Aksiyon Dublör 5.4 1,380
Dizi Altyazıları
Vikings (7,590) Supernatural (2,101) Titans (1,834) Outlander (1,607) The Big Bang Theory (1,516) Friends (1,071) The Flash (985) La Casa de Papel (945) Arrow (872) Black Mirror (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018