Giriş Kayıt
Yûko Gotô

Yûko Gotô (38)


Oyuncu

Yûko Gotô, 27 Ağustos 1980 Kiyosu, Japonya doğumlu oyuncu.

"Fushigi boshi no futago hime" (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ağustos 1980
Doğum Yeri: Kiyosu, Japonya
Diğer Bir İsmi: Yuko Goto | Yuuko Gotoo | Yuuko Gotou | Ruka Yanai
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 2,741
2015 Animasyon Oyuncu 5.6 45
2013 33 Animasyon Oyuncu 7.8 2,237
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 173
2012 32 Animasyon Oyuncu 7.7 999
2012 32 Animasyon Oyuncu 5.9 113
2012 32 Animasyon Oyuncu 8.0 968
2011 Animasyon Oyuncu 6.0 31
2011 Animasyon Oyuncu 8.3 5,223
2011 Animasyon Oyuncu    
2011 Animasyon Oyuncu    
2010 30 Animasyon Oyuncu 7.2 6
2010 30 Animasyon Oyuncu 8.1 5,152
2010 Animasyon Oyuncu 6.0 59
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 223
2009 29 Animasyon Oyuncu 5.7 33
2009 Animasyon Oyuncu 7.9 162
2009 Animasyon Oyuncu 6.8 132
2009 Animasyon Oyuncu 6.1 259
2009 Animasyon Oyuncu 6.2 90
2009 Animasyon Oyuncu 6.7 322
2008 28 Animasyon Oyuncu 8.0 47
2008 Animasyon Oyuncu 7.2 46
2008 Animasyon Oyuncu 6.4 80
2007 Animasyon Oyuncu 6.6 107
2007 Animasyon Oyuncu 7.7 718
2007 Animasyon Oyuncu 6.4 25
2006 Animasyon Oyuncu 6.8 55
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 6,515
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 670
2005 Animasyon Oyuncu 8.6 4,326
2004 Animasyon Oyuncu 7.5 82
2003 Animasyon Oyuncu 6.7 473
Dizi Altyazıları
Arrow (3,939) Vikings (2,636) The Flash (1,805) Supergirl (1,417) Doctor Who (1,025) Counterpart (931) La Casa de Papel (813) Supernatural (810) Friends (782) The Big Bang Theory (764)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018