Giriş Kayıt
Tayanç Ayaydın

Tayanç Ayaydın (39)


Oyuncu

Tayanç Ayaydın, 06 Ağustos 1979 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

11'e 10 Kala (2009), Aşk Kırmızı (2013), Pazar: Bir Ticaret Masalı (2008), Büşra (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1979
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Aslan
7.0 (10 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Spor Oyuncu 8.2 148
2016 37 Dram Oyuncu    
2016 37 Aksiyon Oyuncu 6.8 81
2016 Dram Oyuncu 7.3 934
2015 36 Dram Oyuncu    
2015 36 Oyuncu    
2014 Dram Oyuncu 4.5 10
2013 34 Aksiyon Oyuncu 5.1 1,376
2010 31 Dram Oyuncu 5.4 969
2009 Aksiyon Oyuncu 7.1 441

11\'e 10 Kala
2009 30 Dram Oyuncu 7.2 1,441
2009 Komedi Oyuncu 5.3 31
2008 29 Dram Oyuncu 7.0 825
2006 Dram Oyuncu 5.7 1,133
2004 25 Romantik Oyuncu 4.7 240
2004 Romantik Oyuncu 5.4 664
2004 25 Kısa Metraj Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019