Giriş Kayıt
Ayumi Fujimura

Ayumi Fujimura (40)


Oyuncu

Ayumi Fujimura, 02 Eylül 1982 Tokyo, Japonya doğumlu oyuncu.

Zeruda no densetsu: Sukaiwôdo sôdo (2011) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Eylül 1982
Doğum Yeri: Tokyo, Japonya
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Oyuncu 8.3 13,979
2017 Animasyon Oyuncu 7.3 2,489

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV
2016 34 Animasyon Oyuncu 6.7 21,980
2016 Animasyon Oyuncu 8.6 32,280
2016 Animasyon Oyuncu 5.9 151
2015 33 Animasyon Oyuncu 7.3 780
2015 33 Animasyon Oyuncu 7.6 494
2015 Animasyon Oyuncu 6.9 1,961
2015 Aksiyon Oyuncu 7.4 5,645
2015 Animasyon Oyuncu 7.8 1,810
2015 Animasyon Oyuncu 5.8 178
2013 31 Animasyon Oyuncu 7.2 824
2013 Animasyon Oyuncu 7.9 14,578
2013 Animasyon Oyuncu 6.3 568
2013 Animasyon Oyuncu 7.4 103
2012 30 Animasyon Oyuncu 4.9 113
2012 Komedi Oyuncu 7.7 4,540
2012 Animasyon Oyuncu 8.4 24,188
2012 Animasyon Oyuncu 6.7 412
2012 Animasyon Oyuncu 6.8 557
2012 Animasyon Oyuncu 5.9 145
2011 Animasyon Oyuncu 9.0 100,091
2011 Animasyon Oyuncu 6.9 375
2011 Animasyon Oyuncu 7.4 13,463
2011 Animasyon Oyuncu 7.3 71
2010 Animasyon Oyuncu 6.7 191
2010 Animasyon Oyuncu 7.5 464
2010 Animasyon Oyuncu 6.6 326
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 2,454
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 110
2010 Animasyon Oyuncu 8.0 7,600
2010 28 Animasyon Oyuncu    

Mektup Arısı
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 129
2010 28 Animasyon Oyuncu 7.7 1,422
2010 Animasyon Oyuncu 7.3 2,568
2009 27 Animasyon Oyuncu 6.8 193
2009 Animasyon Oyuncu 6.5 456
2009 27 Animasyon Oyuncu 7.6 1,506
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 127
2009 Oyuncu    
2008 26 Animasyon Oyuncu 6.7 1,416
2008 26 Animasyon Oyuncu 8.0 1,874
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 493
2008 26 Animasyon Oyuncu 7.1 1,617
2008 Animasyon Oyuncu 6.5 309
2008 26 Animasyon Oyuncu 7.4 1,765
2007 25 Animasyon Oyuncu 7.0 2,465
2007 25 Animasyon Oyuncu 6.7 4,230
2006 Animasyon Oyuncu 7.0 54
2006 Animasyon Oyuncu 7.9 46
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 218
2004 Aksiyon Oyuncu 7.1 148

Dedektif Conan
1996 Animasyon Oyuncu 8.5 13,451
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022