Giriş Kayıt
Kira Turnage

Kira Turnage (34)


Oyuncu

Kira Turnage, 14 Mart 1984 Ridgewood, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu.

Curse of the Pink Panties (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mart 1984
Doğum Yeri: Ridgewood, New Jersey, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 29 Aksiyon Oyuncu 3.0 135
2011 27 Biyografi Oyuncu 6.9 23
2006 Komedi Oyuncu 2.2 5,812

40 Yıllık Bekar
2005 21 Komedi Oyuncu 7.1 357,795

Gizemli Kasaba
2005 21 Dram Çeşitli 7.4 4,899
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019