Giriş Kayıt
Eddie Alfano

Eddie Alfano (42)


Oyuncu

Edward J. Alfano, 22 Nisan 1976 Deer Park, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Mike & Molly (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edward J. Alfano
Doğum Tarihi: 22 Nisan 1976
Doğum Yeri: Deer Park, New York, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 42 Korku Oyuncu 4.8 372
2017 41 Komedi Oyuncu 5.1 158
2017 41 Komedi Oyuncu 5.7 5,124
2016 40 Komedi Oyuncu 4.9 184
2015 Komedi Oyuncu 7.9 1,570
2014 38 Aksiyon Oyuncu 5.4 186
2012 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,719
2011 35 Komedi Oyuncu 5.6 1,410
2010 34 Komedi Oyuncu 3.7 1,343
2010 34 Gerilim Oyuncu 5.1 105
2008 32 Gerilim Oyuncu 4.3 1,221
2007 31 Aksiyon Oyuncu 5.4 77

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 135,571

Tatlı Cadı
2005 29 Komedi Çeşitli 4.8 64,583

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,132
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019