Giriş Kayıt
Simon Chin

Simon Chin (44)


Oyuncu, Casting, Dublör

Simon Chin, 26 Şubat 1975 Montreal, Quebec, Kanada doğumlu oyuncu, casting, dublör.

Outcast (2014), (2008) Kaos Teorisi (2008), (2009) Dolan's Cadillac (2009), (2008) Uyurgezer (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Şubat 1975
Doğum Yeri: Montreal, Quebec, Kanada
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 6.5 423
2018 43 Aksiyon Dublör 7.8 363,640
2018 43 Aksiyon Oyuncu 5.8 2,738
2018 Dram Oyuncu 8.3 31,999
2018 Aksiyon Oyuncu 8.2 98,270

Ejderin Doğuşu
2016 41 Aksiyon Oyuncu 5.4 5,937
2016 41 Animasyon Oyuncu 5.7 13,255
2016 41 Komedi Oyuncu 6.1 2,219
2015 40 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.1 114
2015 40 Dram Oyuncu 6.8 839
2014 39 Aksiyon Oyuncu 4.6 11,369
2013 38 Macera Oyuncu 6.5 1,592

Taş Yağmuru
2013 Aksiyon Casting 3.1 784
2013 Dram Oyuncu 7.3 215
2013 38 Gizem Casting 6.1 404
2013 38 Dram Casting 5.1 349

Romeo Katili: Chris Porco'nun Hikayesi
2013 38 Biyografi Casting
Oyuncu
5.7 397
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu 3.6 16
2013 38 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,422
2013 38 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 38 Suç Casting 6.4 1,243
2013 38 Aksiyon Oyuncu 4.0 650
2013 38 Biyografi Casting 5.8 839
2012 37 Romantik Oyuncu 6.6 1,628
2012 37 Gizem Casting 6.8 977

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 375,207

Akıllı Kurabiyeler
2012 37 Macera Casting 6.1 391
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 5,066

Saftirik: İşte Şimdi Yandık
2012 37 Komedi Oyuncu 6.3 19,266
2011 36 Dram Oyuncu 5.7 313
2011 36 Aksiyon Dublör 3.3 593
2010 Aile Oyuncu 8.0 1,802
2009 34 Suç Dublör
Oyuncu
5.7 6,463

Uyurgezer
2008 33 Dram Oyuncu 6.2 5,312

Kaos Teorisi
2008 33 Komedi Oyuncu 6.7 30,209
2008 33 Komedi Oyuncu 4.6 456

Sadece Arkadaş
2005 30 Komedi Oyuncu 6.2 96,193

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.5 347,837

Gel Git Ülkesi
2005 30 Dram Çeşitli 6.5 29,892
2005 30 Gerilim Çeşitli 3.6 369
2005 30 Suç Çeşitli 4.6 478

Korkunun Ustaları
2005 Korku Çeşitli 7.6 10,501
2004 Komedi Çeşitli 8.0 4,723
2004 Dram Çeşitli 6.5 124
2001 Macera Çeşitli 7.5 107,941
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,731) This Is Us (2,441) Star Trek: Discovery (2,275) Gotham (1,566) The Flash (1,405) Vikings (1,221) The OA (1,052) The Blacklist (906) American Gods (830) Arrow (719)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019