Giriş Kayıt
Levent Güner

Levent Güner


Oyuncu

Levent Güner, oyuncu.

8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Fantastik Oyuncu 7.5 334
2006 Dram Oyuncu 7.1 557
2003 Aksiyon Oyuncu 7.2 10,354
2003 Macera Oyuncu 5.1 19
1995 Oyuncu 6.0 55
1991 Dram Oyuncu 6.2 108
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018