Giriş Kayıt
Takao Yoshioka

Takao Yoshioka


Senarist

Takao Yoshioka, senarist.

Diğer Bir İsmi: Takawo Yoshioka
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Senarist 7.3 404
2016 Animasyon Senarist    
2013 Animasyon Senarist 7.4 1,154
2012 Animasyon Senarist 6.4 89
2012 Animasyon Senarist 7.8 4,453
2011 Animasyon Senarist    
2010 Animasyon Senarist 7.2 350
2007 Animasyon Senarist 6.7 41
2006 Animasyon Senarist 7.2 1,341
2004 Animasyon Senarist 8.1 25,325
2004 Animasyon Senarist 7.9 198
2004 Animasyon Senarist 6.5 334
2003 Animasyon Senarist 6.7 202
2003 Animasyon Senarist
Çeşitli
6.2 880
2003 Animasyon Senarist 6.3 30
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018