Giriş Kayıt
Makoto Uezu

Makoto Uezu


Senarist

Makoto Uezu, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Animasyon Senarist 6.7 66
2019 Animasyon Senarist 8.0 6,605
2018 Animasyon Senarist 6.7 631
2017 Animasyon Senarist 6.8 2,391
2017 Animasyon Çeşitli 6.5 28,118
2016 Animasyon Senarist 7.8 14,291
2015 Animasyon Senarist 8.0 20,414
2014 Animasyon Senarist 7.8 29,264
2011 Animasyon Senarist 6.6 141
2011 Animasyon Senarist 6.9 1,925
2011 Animasyon Senarist    
2010 Animasyon Senarist 7.8 1,573
2009 Animasyon Senarist 6.4 68
2009 Animasyon Senarist 7.3 25
2009 Senarist    
2008 Animasyon Senarist 7.6 44
2008 Animasyon Senarist
Çeşitli
5.7 168
2008 Senarist    
2008 Senarist    
2007 Animasyon Senarist 5.9 2,878
2007 Animasyon Senarist 6.8 200
2006 Animasyon Senarist 7.0 474
2006 Animasyon Senarist 6.5 104
2005 Animasyon Senarist 5.8 224
2004 Animasyon Senarist 6.3 288
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024