Giriş Kayıt
Nora von Waldstätten

Nora von Waldstätten (41)


Oyuncu

Nora Marie-Theres Beatrice Elisabeth Freiin von Waldstätten, 01 Aralık 1981 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

World Without End (2012), Die dunkle Seite des Mondes (2015), Das ewige Leben (2015), Yerçekimi (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nora Marie-Theres Beatrice Elisabeth Freiin von Waldstätten
Doğum Tarihi: 01 Aralık 1981
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Burcu: Yay
Boyu: 1.70 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (22)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.1 16,490
2019 38 Suç Oyuncu 6.7 1,177
2019 Dram Oyuncu 6.7 2,377
2018 Suç Oyuncu 6.8 1,782
2017 36 Komedi Oyuncu 6.7 2,668

Hayalet Hikayesi
2016 35 Dram Oyuncu 6.1 40,817
2015 34 Gerilim Oyuncu 6.3 7,545
2015 34 Komedi Oyuncu 7.2 2,440
2015 Komedi Oyuncu 7.3 508

Ve Perde
2014 33 Dram Oyuncu 6.7 30,008
2014 Suç Oyuncu 6.9 289
2014 Suç Oyuncu 6.7 121
2014 33 Aile Oyuncu 5.4 364
2013 32 Dram Oyuncu 6.6 495
2013 Dram Oyuncu 7.4 951
2012 Dram Oyuncu 6.9 8,797
2010 Biyografi Oyuncu 7.6 13,887

Yerçekimi
2009 28 Suç Oyuncu 6.7 822

Kontes
2009 28 Biyografi Oyuncu 6.2 8,301
2008 27 Dram Oyuncu 6.1 94

Sahte İtiraflar
2005 24 Dram Oyuncu 6.2 677
2004 23 Suç Oyuncu 6.0 249
2003 Suç Oyuncu 7.4 249

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.0 3,448
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022