Giriş Kayıt
Ryuji Aigase

Ryuji Aigase


Oyuncu

Ryuji Aigase, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Animasyon Oyuncu 7.0 1,117
2011 Animasyon Oyuncu 5.8 1,080
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 195
2005 Animasyon Oyuncu 7.6 349
2003 Animasyon Oyuncu 8.5 2,142
1998 Animasyon Oyuncu 6.6 3,332
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,646) Supernatural (2,529) Love, Death & Robots (2,365) The Passage (2,190) American Gods (2,113) Vikings (1,705) Star Trek: Discovery (1,217) The Blacklist (1,190) Shameless (1,122) Project Blue Book (1,055)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019