Giriş Kayıt
Reggie De Leon

Reggie De Leon


Oyuncu

Reggie De Leon, oyuncu.

Anne (2013) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aile Oyuncu 4.5 82
2018 Komedi Oyuncu 5.3 88
2017 Aile Oyuncu 4.8 116
2014 Komedi Oyuncu 7.4 12,632
2014 Dram Oyuncu 7.6 584

Anne
2013 Komedi Oyuncu 7.2 23,226

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Çeşitli 6.7 265,453
2012 Komedi Oyuncu 8.3 13,788
2010 Komedi Oyuncu 7.0 16,582
2006 Aksiyon Çeşitli 4.1 586

Büyük Baskın
2005 Aksiyon Çeşitli 6.7 20,218
2003 Komedi Oyuncu 6.7 11,984
Dizi Altyazıları
True Detective (3,346) The Flash (2,281) Shameless (1,991) Vikings (1,957) Project Blue Book (1,638) Star Trek: Discovery (1,628) Counterpart (1,541) Inside No. 9 (1,511) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,029)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019