Giriş Kayıt
John Minor

John Minor


Kameraman

John Minor, kameraman.

The Hateful Eight (2015), Hızlı Sörfçü (2008), Zincirsiz (2012), (2015) Diriliş (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Diriliş
2015 Macera 0 8.0 602,810
2015 Suç 0 7.8 420,906

Zincirsiz
2012 Dram 0 8.4 1,184,832
2011 Suç Kameraman 5.6 132

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi 0 4.7 7,995

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç 0 7.5 331,903
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019