Giriş Kayıt
Brandon Slagle

Brandon Slagle (41)


Oyuncu, Senarist, Yönetmen, Kameraman

William Jacob Brandon Slagle, 26 Nisan 1977 Austin, Texas, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yönetmen, kameraman.

Patient Zero (2012), Dead Sea (2014), The Black Dahlia Haunting (2012), Plasterhead (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Jacob Brandon Slagle
Doğum Tarihi: 26 Nisan 1977
Doğum Yeri: Austin, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: ZminusX | zminusx
Burcu: Boğa
Web Sitesi: |
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.2 490
2019 Aksiyon Yönetmen
Senarist
   
2018 41 Aksiyon Editorial Department 5.7 108
2017 40 Aksiyon Yönetmen
Oyuncu
Kameraman
5.5 534
2016 39 Aksiyon Oyuncu 5.4 4,017
2016 39 Aile Editorial Department 5.5 234
2015 38 Animasyon Oyuncu 5.6 181
2015 38 Korku Oyuncu    
2015 Dram Oyuncu 8.1 9,495
2014 37 Korku Oyuncu    
2014 37 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
Oyuncu
Kameraman
3.9 1,505
2014 37 Biyografi Oyuncu
Senarist
Yönetmen
Kameraman
5.0 720
2013 36 Aksiyon Oyuncu 3.0 135
2013 36 Dram Oyuncu 3.5 113
2013 36 Aksiyon Casting 3.1 309
2013 36 Aksiyon Yapımcı 2.9 312

Operasyon: Argo
2012 35 Dram Oyuncu 7.7 530,008
2012 35 Aksiyon Oyuncu 4.3 710
2012 35 Suç Kameraman
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.1 683
2012 35 Komedi Oyuncu 4.4 139
2012 35 Suç 5.0 59
2012 35 Suç Editorial Department 5.6 1,191
2012 35 Animasyon Oyuncu 4.0 796
2011 34 Korku Oyuncu 5.1 832
2011 34 Gizem Yapımcı
Yönetmen
Kameraman
Oyuncu
Senarist
4.6 357
2011 34 Fantastik Oyuncu
Müzik
Yönetmen
Senarist
Yapımcı
Görüntü Yönetmeni
6.2 199

2012: Buzul Çağı
2011 34 Aksiyon Oyuncu 2.4 5,358

Katil Köpek Balığı Dev Timsaha Karşı
2010 33 Aksiyon Oyuncu 2.5 4,658
2010 33 Dram Oyuncu 7.5 34
2010 33 Dram Oyuncu
Senarist
2.9 245
2010 33 Müzikal Oyuncu
5.6 83
2010 33 Dram Kameraman
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
Görüntü Yönetmeni
Editör
Senarist
Oyuncu
Müzik
6.8 70

Sahtekarlar
2009 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 45,057
2008 31 Suç Kameraman 3.9 861
2008 31 Komedi 4.7 2,903
2007 30 Dram Oyuncu 4.1 105
2007 30 Aksiyon Oyuncu
Senarist
Yapımcı
Müzik
Müzik
4.6 242
2007 30 Korku Oyuncu 6.2 39
2007 30 Korku Oyuncu 3.2 161
2007 30 Suç Oyuncu
Yapımcı
Senarist
Müzik
2.9 415
2006 29 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 46
2006 29 Korku Oyuncu 3.8 507
2005 Komedi Oyuncu 8.8 287,137
2005 Dram Oyuncu 7.6 208,710
2004 Aksiyon Oyuncu 7.0 40,897
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019