Giriş Kayıt
Deborah Spera

Deborah Spera


Yapımcı, Oyuncu

Deborah Spera, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 7.6 6,298
2011 Suç Yapımcı 6.4 4,408
2007 Dram Yapımcı 7.2 5,875

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı 7.8 22,017

Kriminal
2005 Suç Yapımcı 8.1 131,019
2005 Dram Yapımcı 6.2 368
1988 Korku Oyuncu 3.1 547
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018