Giriş Kayıt
Deborah Spera

Deborah Spera


Yapımcı, Oyuncu

Deborah Spera, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 7.6 6,336
2011 Suç Yapımcı 6.4 4,457
2007 Dram Yapımcı 7.3 5,897

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı 7.8 22,116

Kriminal
2005 Suç Yapımcı 8.1 132,913
2005 Dram Yapımcı 6.2 368
1988 Korku Oyuncu 3.1 557
Dizi Altyazıları
Vikings (7,062) Supernatural (2,067) Titans (1,761) Outlander (1,526) The Big Bang Theory (1,364) Friends (1,047) The Flash (942) La Casa de Papel (872) Arrow (834) Black Mirror (716)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018