Giriş Kayıt
Deborah Spera

Deborah Spera


Yapımcı, Oyuncu

Deborah Spera, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 7.6 6,243
2011 Suç Yapımcı 6.4 4,296
2007 Dram Yapımcı 7.3 5,854

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı 7.8 21,936

Kriminal
2005 Suç Yapımcı 8.1 129,435
2005 Dram Yapımcı    
1988 Korku Oyuncu 3.1 448
Film Altyazıları
Upgrade (6,609) Deadpool 2 (5,896) Avengers: Infinity War (3,144) Skyscraper (3,097) Tag (2,678) Adrift (2,369) Down a Dark Hall (1,857) The Endless (1,091) Ah-ga-ssi (761) Ready Player One (653)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (2,076) Castle Rock (2,042) The 100 (1,646) Sharp Objects (1,437) Preacher (1,255) Better Call Saul (1,114) Vikings (985) Westworld (961) Suits (959) Yellowstone (853)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018