Giriş Kayıt
Deborah Spera

Deborah Spera


Yapımcı, Oyuncu

Deborah Spera, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Yapımcı 7.6 6,239
2011 Suç Yapımcı 6.4 4,296
2007 Dram Yapımcı 7.2 5,852

Reaper 1
2007 Macera Yapımcı 7.8 21,927

Kriminal
2005 Suç Yapımcı 8.1 129,307
2005 Dram Yapımcı    
1988 Korku Oyuncu 3.1 448
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,809) The 100 (2,626) La casa de papel (2,050) Castle Rock (1,898) Sharp Objects (1,665) Preacher (1,489) The Sinner (1,184) Vikings (1,049) Westworld (874) Friends (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018