Giriş Kayıt
Joseph Raso

Joseph Raso


Yapımcı, Senarist

Joseph Raso, yapımcı, senarist.

Copenhagen (2014), Z-O-M-B-I-E-S (2018), Z-O-M-B-I-E-S 2 (2020), Seed (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aile Senarist
Yapımcı
5.6 421
2022 Komedi Senarist 4.9 21
2022 Bilim-Kurgu Yapımcı 4.7 42
2021 Aksiyon Senarist
Yapımcı
4.8 4,489
2020 Komedi Senarist
Yapımcı
5.7 2,925
2018 Müzikal Senarist
Yapımcı
6.0 6,047
2014 Macera Yapımcı
Çeşitli
7.0 13,379
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
6.5 1,178
2011 Kısa Metraj Yapımcı 8.3 86
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022