Giriş Kayıt
Tanju Tuncel

Tanju Tuncel


Oyuncu

Tanju Tuncel, oyuncu.

Eyyvah Eyvah (2010), Eyyvah Eyvah 3 (2014), (2011) Eyyvah Eyvah 2 (2011), (2009) Geniş Aile (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

9.6 (5 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.0 12
2017 Dram Oyuncu 6.7 56
2015 Komedi Oyuncu 5.6 255
2015 Komedi Oyuncu 5.0 941
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Komedi Oyuncu 6.0 5,328
2014 Dram Oyuncu 3.4 430
2011 Komedi Oyuncu 6.7 12,000
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.3 29
2011 Biyografi Oyuncu 6.3 121
2010 Komedi Oyuncu 7.1 16,590
2009 Komedi Oyuncu 4.3 121
2009 Komedi Oyuncu 7.1 3,158
2007 Dram Oyuncu 6.5 6,157
2006 Komedi Oyuncu 7.4 581
2003 Kısa Metraj Oyuncu    
2002 Komedi Oyuncu 6.2 51
2000 Komedi Oyuncu 5.8 291
1999 Aile Oyuncu 5.7 517
1999 Oyuncu 6.5 33
1998 Oyuncu 6.6 161
1997 Komedi Oyuncu 4.3 498
1997 Komedi Oyuncu 8.1 2,068
1996 Dram Oyuncu 8.1 726
1995 Dram Oyuncu 7.0 74
1995 Oyuncu 4.3 56
1991 Oyuncu 5.3 21
1983 Oyuncu 6.8 24
1982 Oyuncu 6.3 18
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019