Giriş Kayıt
Ezgi Mola

Ezgi Mola (35)


Oyuncu

Ezgi Mola, 29 Mart 1983 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Celal İle Ceren (2013), Patron Mutlu Son İstiyor (2014), Organize İşler Sazan Sarmalı (2019), Celal Tan Ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Mart 1983
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Koç
8.3 (45 Oy)
  • Currently 165.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (41)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 6.2 5,037
2019 Komedi Oyuncu 6.6 46
2018 35 Dram Oyuncu 6.4 160
2018 35 Komedi Oyuncu 7.8 4,670
2018 Oyuncu 8.0 817
2017 34 Komedi Oyuncu 3.8 789
2017 Belgesel Oyuncu 8.8 29
2016 33 Komedi Oyuncu 5.9 2,156
2015 32 Komedi Oyuncu 6.3 3,800
2014 31 Komedi Oyuncu 6.2 5,401
2013 30 Oyuncu 5.7 338
2013 30 Dram Oyuncu 7.9 7,597
2013 30 Komedi Oyuncu 2.7 39,814
2013 Komedi Oyuncu 7.8 1,755
2012 29 Dram Oyuncu 4.6 318
2011 28 Dram Oyuncu 3.1 347
2011 28 Komedi Oyuncu 8.0 7,358
2011 28 Komedi Oyuncu 6.5 2,650
2010 27 Biyografi Oyuncu 7.2 5,894
2010 27 Aksiyon Oyuncu 6.5 4,228
2008 Dram Oyuncu 7.5 809
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 6.0 32
2006 23 Komedi Oyuncu 7.5 25,607
2006 23 Romantik Oyuncu 5.9 666
2005 22 Komedi Oyuncu 7.4 25,323
2004 Komedi Oyuncu 6.3 14
2004 Komedi Oyuncu 6.7 27
2004 21 Dram Oyuncu 7.0 12
2002 Oyuncu 7.3 68
2000 Macera Oyuncu 2.9 22
1998 Komedi Oyuncu 4.2 18
Dizi Altyazıları
True Detective (3,324) The Flash (2,266) Shameless (1,985) Vikings (1,914) Project Blue Book (1,632) Star Trek: Discovery (1,616) Counterpart (1,539) Inside No. 9 (1,489) This Is Us (1,104) The Big Bang Theory (1,023)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019