Giriş Kayıt
Mahir Ipek

Mahir Ipek


Oyuncu

Mahir Ipek, oyuncu.

Hükümet Kadın (2013), Kolonya Cumhuriyeti (2017), (2010) Av Mevsimi (2010), (2008) O... Çocukları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

9.1 (7 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Organize İşler Sazan Sarmalı
2019 Komedi Oyuncu 6.4 3,308
2018 Komedi Oyuncu 5.7 496
2017 Komedi Oyuncu    
2017 Komedi Oyuncu 6.0 2,384
2015 Komedi Oyuncu 5.8 1,469
2013 Komedi Oyuncu 6.1 3,045
2013 Komedi Oyuncu 6.5 5,482
2012 Macera Oyuncu 4.7 242
2011 Dram Oyuncu 3.0 13
2011 Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu 7.5 26,485
2009 Komedi Oyuncu 7.1 81
2008 Komedi Oyuncu 6.4 4,530
2007 Suç Oyuncu 5.7 134
2007 Dram Oyuncu 6.3 219
2007 Komedi Oyuncu 6.0 32
2006 Suç Oyuncu 5.7 411
2005 Komedi Oyuncu 6.6 21
2003 Komedi Oyuncu 6.0 202
2002 Dram Oyuncu 4.1 229
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019