Giriş Kayıt
Günay Girik

Günay Girik


Oyuncu

Günay Girik, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Oyuncu 3.5 37
2006 Dram Oyuncu 4.9 15
2003 Dram Oyuncu 4.8 72
1993 Dram Oyuncu 7.6 235
1987 Dram Oyuncu 7.3 55
1986 Dram Oyuncu 4.9 11
1984 Dram Oyuncu 3.0 20
1983 Oyuncu 7.1 2,431
1983 Oyuncu 6.0 40
1982 Oyuncu 6.3 18
1982 Oyuncu 5.2 10
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (59,204) Chernobyl (32,581) The 100 (3,398) The Big Bang Theory (2,866) Killing Eve (2,436) The Blacklist (1,835) Vikings (1,442) Breaking Bad (1,143) Friends (1,032) One-Punch Man (968)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019