Giriş Kayıt
Darin McLeod

Darin McLeod


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Senarist

Darin McLeod, yapım yöneticisi, yapımcı, senarist.

Ölüm Sessizliği (2007), Emma (2009), Mr Selfridge (2013), The Boys Are Back (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı 6.5 653
2017 Dram Yapım Yöneticisi 8.5 92,663
2016 Dram Yapımcı 8.2 16,490
2014 Dram Çeşitli 6.9 328
2014 Suç 0 7.0 684
2013 Dram 0 7.2 786
2013 Dram 0 7.7 12,574
2013 Dram Yapımcı 6.8 152
2013 Dram 0 7.6 1,551
2012 Komedi 0 6.1 2,106
2012 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.2 16
2011 Dram 0 8.0 3,704
2010 Dram 0 7.7 26,100
2009 Biyografi 0 7.1 4,052
2009 Dram 0 6.9 9,476
2009 Komedi 0 8.1 12,888
2008 Suç 0 7.8 1,398

Aşk ve Yaşam
2008 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 8,967
2008 Dram Yapım Yöneticisi
0
7.7 5,162

Ölüm Sessizliği
2007 Korku 0 6.2 77,233
2003 Dram Yönetmen Asistanı
0
7.0 107
2003 Komedi 0 6.1 472

Brianın şarkısı
2001 Dram 0 6.8 1,331
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018