Giriş Kayıt
Darin McLeod

Darin McLeod


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Darin McLeod, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı.

Ölüm Sessizliği (2007), Emma (2009), Mr Selfridge (2013), The Boys Are Back (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gerilim Yapımcı 6.5 778
2017 Dram Yapım Yöneticisi 8.5 94,993
2016 Dram Yapımcı 8.2 16,861
2014 Dram Çeşitli 6.9 328
2014 Suç 0 7.1 693
2013 Dram 0 7.2 798
2013 Dram 0 7.7 12,687
2013 Dram Yapımcı 6.8 152
2013 Dram 0 7.6 1,562
2012 Komedi 0 6.1 2,123
2012 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
7.2 16
2011 Dram 0 8.0 3,751
2010 Dram 0 7.7 26,311
2009 Biyografi 0 7.1 4,104
2009 Dram 0 6.9 9,500
2009 Komedi 0 8.1 13,103
2008 Suç 0 7.8 1,410

Aşk ve Yaşam
2008 Dram Yapım Yöneticisi 8.1 9,118
2008 Dram Yapım Yöneticisi
0
7.7 5,201

Ölüm Sessizliği
2007 Korku 0 6.2 77,914
2003 Dram Yönetmen Asistanı
0
7.0 107
2003 Komedi 0 6.1 475

Brianın şarkısı
2001 Dram 0 6.8 1,337
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019