Giriş Kayıt
Ajay Kapoor

Ajay Kapoor


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Ajay Kapoor, yapımcı, yapım yöneticisi.

Bhoothnath Returns (2014), Nautanki Saala! (2013), Roy (2015), Sanam Re (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Yapımcı 7.5 515
2017 Dram Yapımcı    
2016 Dram Yapımcı 4.8 936
2016 Korku Yapımcı 4.5 1,394
2016 Yapımcı 3.2 2,444
2016 Aksiyon Yapımcı 8.1 45,797
2015 Komedi Yapımcı 3.8 1,343
2015 Aksiyon Yapımcı 8.1 46,190
2015 Aksiyon Yapımcı 3.3 6,516
2014 Aksiyon Yapımcı 3.2 1,105
2014 Komedi Yapımcı 6.8 4,155
2013 Komedi Yapımcı 5.9 3,652
2010 Suç Yapımcı 3.0 351
2008 Aksiyon Yapımcı 2.1 935
1991 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.7 161
Dizi Altyazıları
Shameless (4,379) Better Call Saul (2,264) Supernatural (2,040) Arrow (1,677) Daredevil (1,648) The Flash (1,597) The Big Bang Theory (1,441) Doctor Who (1,337) La Casa de Papel (1,198) Manifest (946)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018