Giriş Kayıt
Maya Arulpragasam

Maya Arulpragasam (43)


Oyuncu, Müzisyen

Maganthi Maya Arulpragasam, 18 Temmuz 1975 Hounslow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Milyoner (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maganthi Maya Arulpragasam
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Hounslow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mathangi Arulpragasam | M.I.A. | M.I.A
Takma İsmi: Maya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Belgesel Oyuncu 7.7 496
2012 37 Belgesel Müzik 8.1 4,351
2012 37 Müzik Oyuncu 8.2 636
2009 34 Belgesel Oyuncu 7.5 16
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,677
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,186) Origin (3,614) Supernatural (3,195) The Big Bang Theory (3,189) Titans (1,806) Doctor Who (1,784) The Last Ship (1,329) Better Call Saul (1,162) Outlander (1,152) La Casa de Papel (1,084)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018