Giriş Kayıt
Maya Arulpragasam

Maya Arulpragasam (43)


Oyuncu, Müzisyen

Maganthi Maya Arulpragasam, 18 Temmuz 1975 Hounslow, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Milyoner (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Maganthi Maya Arulpragasam
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1975
Doğum Yeri: Hounslow, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Mathangi Arulpragasam | M.I.A. | M.I.A
Takma İsmi: Maya
Burcu: Yengeç
Web Sitesi:
Boyu: 1.66 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Belgesel Oyuncu 7.7 711
2012 37 Belgesel Müzik 8.1 4,367
2012 37 Müzik Oyuncu 8.2 641
2009 34 Belgesel Oyuncu 7.5 16
1993 Komedi Oyuncu 6.9 11,788
Dizi Altyazıları
Vikings (8,382) True Detective (6,159) The Punisher (3,995) Supernatural (3,311) The Big Bang Theory (2,986) Gotham (2,302) The Blacklist (1,797) Outlander (1,614) Star Trek: Discovery (1,509) Luther (1,355)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019