Giriş Kayıt
Alison Freer

Alison Freer


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Alison Freer, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

Adım Adım Komplo (2009), Behind Enemy Lines II: Axis of Evil (2006), True Jackson, VP (2008), Gortimer Gibbon's Life on Normal Street (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.6 971
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.2 464
2014 Macera Kostüm Tasarımcısı 8.4 949
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.7 877
2011 Komedi Kostüm Tasarımcısı 3.3 1,059

Adım Adım Komplo
2009 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 5.8 18,069
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.5 180
2008 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.8 2,523
2006 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.7 660
2006 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 4.6 5,227

Ocean's 12
2004 Suç Kostüm Bölümü 6.5 327,106
1992 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 9,562
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019