Giriş Kayıt
MC Jean Gab'1

MC Jean Gab'1


Oyuncu

Charles M'Bouss, oyuncu.

Gerçek İsmi: Charles M'Bouss
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Oyuncu 5.5 210

Tehlikeli Bölge
2009 Aksiyon Oyuncu 6.5 40,537
2009 Aksiyon Oyuncu 5.3 326
2008 Komedi Oyuncu 5.5 1,897

Banliyö 13
2004 Aksiyon Oyuncu 7.2 61,664
Dizi Altyazıları
Arrow (3,052) The Flash (2,490) Vikings (2,350) Doctor Who (1,521) Outlander (1,358) Supernatural (942) Titans (915) Supergirl (854) The Big Bang Theory (845) La Casa de Papel (840)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018