Giriş Kayıt
Bobby Callahan

Bobby Callahan


Oyuncu

Bobby Callahan, oyuncu.

(1943) Kanunsuzlar (1943), (1944) The White Cliffs of Dover (1944), (1941) Life Begins for Andy Hardy (1941), (1936) Pennies from Heaven (1936) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Oyuncu 6.0 591
1944 Dram Oyuncu 7.1 1,264

Kanunsuzlar
1943 Komedi Oyuncu 5.5 3,409
1942 Dram Oyuncu 6.3 622
1941 Dram Oyuncu 7.5 1,539
1941 Komedi Oyuncu 6.8 624
1941 Dram Oyuncu 6.6 920
1940 Dram Oyuncu 6.6 384
1940 Dram Oyuncu 6.2 941
1937 Dram Oyuncu 6.8 478
1936 Komedi Oyuncu 6.6 554
1936 Biyografi Oyuncu 6.9 1,744
1935 Macera Oyuncu 7.5 3,318
Dizi Altyazıları
Origin (3,288) Narcos: Mexico (2,750) The Big Bang Theory (1,970) Titans (1,931) Supernatural (1,783) Doctor Who (1,546) The Last Ship (1,271) Outlander (1,208) The Last Kingdom (1,145) The Flash (985)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018