Giriş Kayıt
Akim Black

Akim Black


Oyuncu

Akim Black, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu    
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 330,026

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 70,757

Diktatör
2012 Komedi Oyuncu 6.4 251,206
1998 Suç Oyuncu 6.1 8,420
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019