Giriş Kayıt
Akim Black

Akim Black


Oyuncu

Akim Black, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu    

Süper Baba
2013 Komedi Oyuncu 6.4 68,555

Diktatör
2012 Komedi Oyuncu 6.4 241,851
1998 Suç Oyuncu 6.0 8,063
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,289) The Sinner (2,035) La Casa de Papel (1,362) Castle Rock (1,346) Shameless (1,309) A Discovery of Witches (1,271) Suits (1,209) Bodyguard (1,187) The 100 (1,184) Fear the Walking Dead (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018