Giriş Kayıt
Nilgun Sagyasar

Nilgun Sagyasar


Yapımcı

Nilgun Sagyasar, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 5.1 88
2014 Dram Yapımcı    
2013 Dram Yapımcı 3.4 33
2013 Komedi Yapımcı 4.1 137
2011 Dram Yapımcı 2.1 571
2011 Dram Yapımcı 6.6 1,833
2009 Dram Yapımcı 2.3 211
2007 Komedi Yapımcı 2.8 418
1993 Yapımcı 4.8 13
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019