Giriş Kayıt
Chris Panizzon

Chris Panizzon (44)


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Chris Panizzon, 30 Eylül 1974 San Francisco, California, ABD doğumlu yapımcı, yapım yöneticisi.

Shelter (2007) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Eylül 1974
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 44 Komedi Yapımcı 5.4 118
2013 39 Komedi Yapımcı 5.8 34,276
2013 39 Komedi Yapımcı 5.6 379

Koruyucu
2011 37 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.8 59,810
2010 36 Aksiyon Yapımcı 4.7 1,490
2010 36 Dram Yapımcı 4.0 448
2009 35 Kısa Metraj Yapımcı 7.2 54
2007 33 Dram Yapımcı 7.8 19,285
2006 32 Kısa Metraj Yapımcı 6.3 215
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019