Giriş Kayıt
Murat Saraçoglu

Murat Saraçoglu


Yönetmen, Senarist

Murat Saraçoglu, yönetmen, senarist.

120 (2008), O... Çocukları (2008), Deli Deli Olma (2009), Fazilet Hanim ve Kizlari (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Doctor
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 6.6 117
2017 Dram Yönetmen 7.1 1,167
2016 Dram Senarist
Yönetmen
5.2 53
2013 Dram Yönetmen 5.0 484
2011 Komedi Yönetmen 6.4 955
2011 Dram Yönetmen 5.8 689
2009 Dram Yönetmen 7.4 1,527
2008 Komedi Yönetmen 6.4 4,473
2008 Dram Yönetmen 7.3 6,052
2007 Dram Yönetmen 3.2 37
2005 Dram Yönetmen 4.8 136
Dizi Altyazıları
Arrow (3,193) The Flash (2,586) Vikings (2,533) Doctor Who (1,575) Outlander (1,378) Supergirl (1,050) Supernatural (998) La Casa de Papel (959) Titans (925) The Big Bang Theory (895)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018