Giriş Kayıt
Murat Saraçoglu

Murat Saraçoglu


Yönetmen, Senarist

Murat Saraçoglu, yönetmen, senarist.

120 (2008), O... Çocukları (2008), Deli Deli Olma (2009), Fazilet Hanim ve Kizlari (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Doctor
7.8 (4 Oy)
  • Currently 155/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yönetmen 7.8 46
2017 Dram Yönetmen 7.2 1,122
2016 Dram Senarist
Yönetmen
5.1 48
2013 Dram Yönetmen 4.9 476
2011 Komedi Yönetmen 6.4 944
2011 Dram Yönetmen 5.8 686
2009 Dram Yönetmen 7.4 1,516
2008 Komedi Yönetmen 6.4 4,420
2008 Dram Yönetmen 7.3 6,003
2007 Dram Yönetmen 3.2 37
2005 Dram Yönetmen 4.8 136
Film Altyazıları
Ant-Man and the Wasp (3,830) Apostle (3,722) The Meg (3,308) Destination Wedding (1,346) The Spy Who Dumped Me (1,264) Deadpool 2 (1,196) UFO (1,167) 22 July (1,164) The Equalizer 2 (972) Skyscraper (967)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018