Giriş Kayıt
John Lundberg

John Lundberg (49)


Sanat Bölümü, Oyuncu, Yönetmen

John Lundberg, 05 Aralık 1968 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sanat bölümü, oyuncu, yönetmen.

İşaretler (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Aralık 1968
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

HiperNormalizasyon
2016 48 Belgesel Çeşitli 8.3 2,927
2013 45 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
6.4 386
2007 39 Dram Sanat Bölümü 6.5 103

Uzaylı Otopsisi
2006 38 Komedi Sanat Bölümü 5.8 6,590

Gerçek mi?: Ekin Çemberleri
2005 37 Belgesel Oyuncu    
2005 Belgesel Oyuncu    
2004 Belgesel Oyuncu 7.8 277

İşaretler
2002 34 Dram Sanat Bölümü 6.7 304,669
Film Altyazıları
The Meg (3,540) Ant-Man and the Wasp (3,211) Apostle (2,580) The Spy Who Dumped Me (1,869) I Still See You (1,348) Destination Wedding (1,117) Deadpool 2 (1,086) The Equalizer 2 (1,035) Skyscraper (865) UFO (794)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018