Giriş Kayıt
Carmina Cuya

Carmina Cuya


Müzisyen, Müzisyen

Carmina Cuya, müzisyen, müzisyen.

Diğer Bir İsmi: Carmina R. Cuya | Carmina Robles Cuya | Carmina Ro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 3.9 103
2017 Korku Müzik 8.0 15
2015 Dram Müzik 5.6 124
2014 Komedi Müzik 6.0 43
2013 Komedi Müzik 6.6 174
2012 Aksiyon Müzik 5.0 41
2012 Dram Müzik    
2011 Korku Müzik 5.5 53
2011 Komedi Müzik 6.0 45
2010 Dram Müzik 7.6 14
2009 Dram Müzik 6.4 48
2009 Dram Müzik 5.8 64
2008 Dram Müzik 6.7 95
2007 Dram Müzik 4.9 152
2006 Dram Müzik 6.2 179
2004 Dram Müzik 6.7 352
2002 Dram Müzik 7.9 42
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,700) Suits (1,638) The Sinner (1,501) Shameless (1,399) Fear the Walking Dead (1,253) La Casa de Papel (1,228) Castle Rock (1,159) Mayans M.C. (1,140) Bodyguard (1,123) The 100 (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018