Giriş Kayıt
Karen Inwood Somers

Karen Inwood Somers


Senarist

Karen Inwood, senarist.

Gerçek İsmi: Karen Inwood
Diğer Bir İsmi: Karen Somers
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Küçük Afacanlar Günü Kurtarıyor
2014 Komedi Çeşitli 5.2 1,227

Chucky'nin Laneti
2013 Korku Çeşitli 5.7 30,419

Kasabadaki Ölü
2013 Aksiyon Çeşitli 4.9 4,768

Akrep Kral 3: Kurtarmak İçin Savaş
2012 Aksiyon Çeşitli 3.7 7,309

Hellboy : Fırtınalar Kılıcı
2006 Animasyon Senarist 6.6 3,716
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019