Giriş Kayıt
Dimitrina Zhivkova

Dimitrina Zhivkova


Oyuncu

Dimitrina Zhivkova, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Didie Zhivkova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.5 213
2016 Gerilim Çeşitli 6.1 12

Gece Treni
2009 Gizem Taşıma Bölümü 5.7 8,427
2008 Korku Taşıma Bölümü 4.9 2,825
2007 Korku Oyuncu 3.5 1,123

Spartaküs 2
2004 Dram Oyuncu 6.8 5,121
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018