Giriş Kayıt
Dimitrina Zhivkova

Dimitrina Zhivkova


Oyuncu

Dimitrina Zhivkova, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Didie Zhivkova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Oyuncu 4.5 218
2016 Gerilim Çeşitli 6.1 13

Gece Treni
2009 Gizem Taşıma Bölümü 5.7 8,487
2008 Korku Taşıma Bölümü 4.9 2,852
2007 Korku Oyuncu 3.5 1,131

Spartaküs 2
2004 Dram Oyuncu 6.8 5,139
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019