Giriş Kayıt
A.J. Riebli III

A.J. Riebli III


Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Editör

A.J. Riebli III, yapım yöneticisi, oyuncu, editör.

Diğer Bir İsmi: A.J. Riebli III
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Animasyon Oyuncu 7.1 1,136

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.2 7,910

Radyatör Kasabasından Hikayeler
2013 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.0 244
2012 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.6 4,524
2009 Animasyon Oyuncu 6.1 1,645

Yukarı Bak
2009 Animasyon Animasyon 8.2 847,182

Ratatuy
2007 Animasyon Editorial Department 8.0 579,954

Arabalar
2006 Animasyon Oyuncu 7.1 329,596

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Oyuncu 8.0 602,990

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Yapım Yöneticisi 8.1 868,343

Oyuncak Hikayesi 2
1999 Animasyon Çeşitli 7.9 470,410
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,030) Swamp Thing (1,671) Black Mirror (1,618) The Big Bang Theory (1,571) Shingeki no kyojin (1,514) The 100 (1,407) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,202)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019