Giriş Kayıt
Sang-gyu Park

Sang-gyu Park (67)


Oyuncu

Sang-gyu Park, 18 Ekim 1951 doğumlu oyuncu.

Hatırlanılacak Bir Anı (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1951
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 66 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,212

Söz
2013 62 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,446

Yeni Dünya
2013 62 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,179

İsimsiz Gangster
2012 61 Suç Oyuncu 7.1 4,662
2010 59 Dram Oyuncu    
2008 57 Komedi Oyuncu 5.3 232

Hatırlanılacak Bir Anı
2004 53 Dram Oyuncu 8.2 19,245
Dizi Altyazıları
True Detective (7,413) Shameless (3,562) Vikings (2,950) Inside No. 9 (2,091) Shooter (1,678) Gotham (1,550) The Blacklist (1,179) The Umbrella Academy (1,155) Arrow (971) Star Trek: Discovery (947)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019