Giriş Kayıt
Eric Packham

Eric Packham (49)


Oyuncu

Merle Eric Packham, 29 Ocak 1970 Starke, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Zafer Bizimdir (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Merle Eric Packham
Doğum Tarihi: 29 Ocak 1970
Doğum Yeri: Starke, Florida, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2012 42 Komedi Çeşitli 6.6 42,587
2012 42 Dram Çeşitli 6.3 2,665
2011 41 Macera Çeşitli 5.3 479
2010 40 Komedi Çeşitli 5.7 3,263
2010 40 Komedi Çeşitli 5.2 591
2009 39 Aksiyon Oyuncu 4.1 561

Zafer Bizimdir
2006 36 Dram Çeşitli 7.1 53,353
2006 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 1,385

Azmin Zaferi
2005 35 Biyografi Oyuncu 7.6 2,432
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019