Giriş Kayıt
Matt Smith

Matt Smith (40)


Oyuncu, Dublör

Matthew Robert Smith, 28 Ekim 1982 Northampton, Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, dublör.

House of the Dragon (2022), Doctor Who (2005), The Crown (2016), Morbius (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Robert Smith
Doğum Tarihi: 28 Ekim 1982
Doğum Yeri: Northampton, Northamptonshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Smithers
Burcu: Akrep
Boyu: 1.82 m
9.3 (28 Oy)
  • Currently 186.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Oyuncu 8.5 257,649
2022 40 Aksiyon Oyuncu 5.2 121,037

Dün Gece Soho'da
2021 39 Dram Oyuncu 7.1 136,643
2021 39 Dram Oyuncu 6.0 4,394

Onun Evi
2020 38 Dram Oyuncu 6.5 42,756

Resmi Sırlar
2019 37 Biyografi Oyuncu 7.3 48,420
2018 36 Biyografi Oyuncu 5.9 4,803
2018 News Oyuncu 4.9 232
2018 36 Aksiyon Oyuncu 4.5 9,232
2018 36 Biyografi Oyuncu 6.1 1,665
2016 Biyografi Oyuncu 8.7 215,964

Aşk ve Gurur ve Zombiler
2016 34 Aksiyon Oyuncu 5.8 57,220

Terminator: Yaradılış
2015 33 Aksiyon Oyuncu 6.3 279,193

Kayıp Nehir
2014 32 Dram Oyuncu 5.7 18,383
2013 Macera Dublör
Oyuncu
9.3 18,445
2013 31 Komedi Oyuncu 8.5 1,939
2013 31 Belgesel Oyuncu 7.6 458
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 7,037
2012 Belgesel Oyuncu 8.0 196
2012 30 Dram Oyuncu 6.6 373
2011 Macera Oyuncu 7.2 5,659
2011 Dram Oyuncu 7.0 4,412
2011 Kısa Metraj Oyuncu 8.3 1,529
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 845
2010 28 Dram Oyuncu 6.3 14,505
2010 Macera Oyuncu 8.1 70
2010 Belgesel Oyuncu 7.7 27
2009 Suç Oyuncu 6.5 224
2007 25 Macera Oyuncu 6.4 1,006
2007 Dram Oyuncu 7.7 528
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,196
2007 Dram Oyuncu 7.4 6,211
2006 24 Suç Oyuncu 6.6 868
2005 Macera Oyuncu 8.6 225,513
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,136
1981 News Oyuncu 3.5 2,514
1952 News Oyuncu 4.6 2,220
- Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022