Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, Jacksonville, Florida, ABD doğumlu oyuncu.

Absentia (2017), Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Jacksonville, Florida, ABD
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 7.4 3,283

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 108,409
2016 Aksiyon Oyuncu 8.4 792
2015 Komedi Oyuncu 7.6 5,865
2015 Dram Oyuncu 6.2 540
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,134
2012 Komedi Oyuncu 7.4 56,407

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 76,828
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 19
2011 Komedi Oyuncu 6.7 2,919

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 621,331
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,560

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 52,384

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 132,633
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,124
Film Altyazıları
Upgrade (11,489) Tag (6,280) Deadpool 2 (5,665) Avengers: Infinity War (3,022) Skyscraper (2,246) The Endless (2,175) Adrift (1,865) Bad Samaritan (729) Ah-ga-ssi (725) Ready Player One (520)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,962) Better Call Saul (1,968) The 100 (1,869) La casa de papel (1,837) Suits (1,413) Yellowstone (1,176) Friends (1,029) Vikings (1,027) Black Mirror (997) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018