Giriş Kayıt
Patrick Heusinger

Patrick Heusinger


Oyuncu

Patrick Heusinger, oyuncu.

Absentia (2017), Sweet Land (2005), Point of Honor (2015), Jack Reacher: Asla Geri Dönme (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Suç Oyuncu 7.3 6,367

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 117,071
2016 Aksiyon Oyuncu 8.1 1,179
2015 Komedi Oyuncu 7.6 6,269
2015 Dram Oyuncu 6.2 568
2014 Komedi Oyuncu 6.9 3,262
2012 Komedi Oyuncu 7.4 58,454

Devrim
2012 Aksiyon Oyuncu 6.7 77,552
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 23
2011 Komedi Oyuncu 6.7 3,189

Siyah Kuğu
2010 Dram Oyuncu 8.0 635,663
2009 Komedi Oyuncu 7.1 17,747

Dadım Aşık
2007 Komedi Oyuncu 6.2 52,978

Dedikoducu Kız
2007 Dram Oyuncu 7.4 136,257
2005 Dram Oyuncu 7.3 3,333
Dizi Altyazıları
True Detective (7,254) Vikings (5,780) The Punisher (2,612) Shameless (2,229) The Big Bang Theory (2,041) Supernatural (1,993) Outlander (1,830) Gotham (1,415) The Blacklist (1,260) La casa de papel (1,183)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019