Giriş Kayıt
Joen Windahl

Joen Windahl


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yönetmen Asistanı

Joen Windahl, oyuncu yönetmeni, casting, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.2 424
2012 Oyuncu Yönetmeni 6.0 210
2010 Komedi Casting 6.2 949
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.1 234
2008 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.0 495
2006 Aksiyon Casting 5.5 989
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 433
2005 Dram Casting 7.4 20,705
Dizi Altyazıları
Vikings (12,589) True Detective (6,123) The Punisher (5,898) The Big Bang Theory (3,426) Supernatural (3,412) Luther (2,606) Gotham (2,395) The Blacklist (1,934) Star Trek: Discovery (1,820) Project Blue Book (1,712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019