Giriş Kayıt
Joen Windahl

Joen Windahl


Oyuncu Yönetmeni, Casting, Yönetmen Asistanı

Joen Windahl, oyuncu yönetmeni, casting, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.0 181
2012 Oyuncu Yönetmeni 6.1 177
2010 Komedi Casting 6.2 799
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni 3.0 194
2008 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 5.5 351
2006 Aksiyon Casting    
2006 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.1 411
2005 Dram Casting 7.4 20,413
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,315) Shameless (3,666) Castle Rock (2,785) Bodyguard (2,541) The First (1,811) La Casa de Papel (1,347) The 100 (1,232) A Discovery of Witches (1,061) Fear the Walking Dead (970) Take Two (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018