Giriş Kayıt
Michal Rogalski

Michal Rogalski (48)


Yönetmen, Senarist, Oyuncu

Michal Rogalski, 08 Şubat 1970 Warsaw, Mazowieckie, Polonya doğumlu yönetmen, senarist, oyuncu.

Letnie przesilenie (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1970
Doğum Yeri: Warsaw, Mazowieckie, Polonya
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 48 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 243
2017 Dram Yönetmen
Oyuncu
6.9 28
2015 45 Dram Senarist
Yönetmen
6.3 247
2014 Komedi Yönetmen 6.8 35
2011 Komedi Oyuncu
Yönetmen
6.8 90
2009 39 Aksiyon Yönetmen
Senarist
5.1 179
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018