Giriş Kayıt
Jakob Öhrman

Jakob Öhrman


Oyuncu

Jakob Öhrman, oyuncu.

Rebecka Martinsson (2017), Eisenstein Meksika’da (2015), 8 Numaralı Top (2013), Flocken (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jacob Öhrman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.4 21
2017 Suç Oyuncu 7.1 985
2015 Dram Oyuncu 6.4 549
2015 Biyografi Oyuncu 5.7 206

Eisenstein Meksika’da
2015 Biyografi Oyuncu 6.3 2,175

8 Numaralı Top
2013 Suç Oyuncu 6.3 1,604

Çıplak Liman
2012 Dram Oyuncu 6.5 2,369
2011 Dram Oyuncu 6.6 47
2011 Dram Oyuncu 5.9 219
2007 Aksiyon Oyuncu 5.8 1,597
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,616) Narcos: Mexico (3,559) The Big Bang Theory (2,822) Arrow (1,867) Origin (1,354) Better Call Saul (1,212) The Last Ship (1,107) La Casa de Papel (1,098) Doctor Who (1,053) Legends of Tomorrow (1,004)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018