Giriş Kayıt
Doron Kipper

Doron Kipper


Görsel Efekt, Oyuncu

Doron Kipper, görsel efekt, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Görsel Efekt 8.5 685,337

Başlat
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 307,360

Kara Panter
2018 Aksiyon Görsel Efekt 7.3 525,666
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 493,154

Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı
2017 Dram Görsel Efekt 8.0 380,830

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Görsel Efekt 7.5 438,054

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 181,550

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Görsel Efekt 7.2 240,700

Tek Gördüğüm Sensin
2016 Dram Görsel Efekt 5.4 8,421

Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2016 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 156,175
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 361,236
2015 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 120,590

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 336,471

Malefiz
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 307,649

Aşk
2013 Dram Görsel Efekt 8.0 470,581

Uzay Oyunları
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 212,421
2006 Belgesel Oyuncu 6.9 695
2005 Dram 5.9 461
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019