Giriş Kayıt
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan (39)


Oyuncu, Yapımcı

Engin Altan Düzyatan, 26 Temmuz 1979 Izmir, Türkiye doğumlu oyuncu, yapımcı.

Diriliş Ertuğrul (2014), Romantik Komedi (2010), Anadolu Kartalları (2011), En son babalar duyar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1979
Doğum Yeri: Izmir, Türkiye
Diğer Bir İsmi: Engin Altan Düzyatan
Burcu: Aslan
Boyu: 1.85 m
7.2 (41 Oy)
  • Currently 144.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 38 Korku Oyuncu 3.0 36
2016 37 Oyuncu 2.3 7
2015 36 Dram Oyuncu 4.8 120
2014 Aksiyon Oyuncu 7.2 18,201
2014 Tarihi Oyuncu 5.8 32
2014 Suç Oyuncu 4.7 69
2013 34 Komedi Oyuncu 5.3 2,786
2013 34 Romantik Oyuncu 5.7 1,330
2012 33 Dram Oyuncu 4.2 43

Max Maceraları 2: Krallığa Yolculuk
2012 33 Animasyon Oyuncu 4.8 20
2012 33 Komedi Oyuncu 5.8 754
2012 Macera Oyuncu 7.3 640
2012 33 Kısa Metraj Yapımcı 8.3 30
2012 Dram Oyuncu 7.1 7

Max Maceraları: Kralın Doğuşu
2011 Animasyon Oyuncu 5.5 27
2011 32 Macera Oyuncu 6.2 3,261
2011 32 Romantik Oyuncu 4.5 916

New York'ta Beş Minare
2010 31 Dram Oyuncu 5.9 13,707
2010 31 Komedi Oyuncu 5.4 4,257
2009 Dram Oyuncu 6.0 355
2009 Macera Oyuncu 5.5 212
2008 29 Oyuncu    
2008 29 Dram Oyuncu 6.1 1,125
2008 Komedi Oyuncu 3.7 23
2008 Dram Oyuncu 3.5 12
2007 Aksiyon Oyuncu 6.7 31
2007 Komedi Oyuncu 6.1 152
2006 27 Suç Oyuncu 6.2 2,360
2006 Komedi Oyuncu 4.9 89
2006 Dram Oyuncu 5.7 1,133
2004 25 Romantik Oyuncu 4.7 240
2004 Dram Oyuncu 7.5 128
2004 Dram Oyuncu 7.4 38
2003 Tarihi Oyuncu 3.5 221
2003 Dram Oyuncu 5.5 37
2003 Gerilim Oyuncu 7.3 623
2003 Oyuncu 5.9 284
2002 Oyuncu 6.7 622
2002 Komedi Oyuncu 6.1 1,538
2001 Komedi Oyuncu 8.1 1,120
2001 Komedi Oyuncu    
1997 Komedi Oyuncu 5.9 1,683
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,142) Black Mirror (1,725) Swamp Thing (1,707) The Big Bang Theory (1,704) Shingeki no kyojin (1,589) The 100 (1,554) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,298) Vikings (1,275)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019