Giriş Kayıt
Andrzej Mlynarczyk

Andrzej Mlynarczyk (38)


Oyuncu

Andrzej Mlynarczyk, 08 Mart 1980 Kraków, Malopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

M jak milosc (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1980
Doğum Yeri: Kraków, Malopolskie, Polonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 33 Dram Oyuncu 5.0 658
2011 31 Komedi Oyuncu 4.3 668

Küçük Gül
2010 30 Dram Oyuncu 7.1 1,032
2009 29 Aksiyon Oyuncu 5.1 179
2008 28 Komedi Oyuncu 5.8 752
2008 28 Komedi Oyuncu 5.5 1,593

Katyn Katliamı
2007 27 Dram Oyuncu 7.1 14,075
2006 Komedi Oyuncu 3.3 89
2000 Dram Oyuncu 2.6 328
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,530) A Star Is Born (3,569) Bohemian Rhapsody (3,544) Suspiria (1,743) IO (1,695) Close (1,584) The Girl in the Spider's Web (1,283) Keepers (1,278) Museo (1,073) Venom (1,028)
Dizi Altyazıları
Vikings (8,430) True Detective (7,164) Luther (3,038) The Punisher (2,580) The Flash (2,247) The Big Bang Theory (1,399) The Blacklist (1,347) Project Blue Book (1,292) Black Mirror (1,194) Peaky Blinders (1,152)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019