Giriş Kayıt
Andrzej Mlynarczyk

Andrzej Mlynarczyk (38)


Oyuncu

Andrzej Mlynarczyk, 08 Mart 1980 Kraków, Malopolskie, Polonya doğumlu oyuncu.

M jak milosc (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Mart 1980
Doğum Yeri: Kraków, Malopolskie, Polonya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 33 Dram Oyuncu 5.0 650
2011 31 Komedi Oyuncu 4.3 659

Küçük Gül
2010 30 Dram Oyuncu 7.1 1,025
2009 29 Aksiyon Oyuncu 5.1 174
2008 28 Komedi Oyuncu 5.8 748
2008 28 Komedi Oyuncu 5.4 1,574

Katyn Katliamı
2007 27 Dram Oyuncu 7.1 13,981
2000 Dram Oyuncu 2.5 323
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018