Giriş Kayıt
Gillian Zwick

Gillian Zwick


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Gillian Zwick, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

Just Before I Go (2014), Breaking In (2011), Kara Şimşek (2008), Ground Floor (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kostüm Bölümü 7.7 6,386
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.8 3,260
2016 Komedi Kostüm Bölümü 5.0 7
2015 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,220
2014 Komedi Kostüm Bölümü 6.4 16,272
2014 Dram Kostüm Bölümü 7.9 5,253
2013 Kısa Metraj Kostüm Bölümü 7.2 71
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 4,751

İlk ve Son Aşkım
2012 Macera Kostüm Bölümü 6.7 100,811
2012 Kısa Metraj Kostüm Tasarımcısı 8.3 70

Olmak İstediğim Yer
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.7 29,979
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 19,643
2011 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.1 7,088

B Planı
2010 Komedi Kostüm Bölümü 5.3 45,399
2009 Komedi Kostüm Bölümü
Çeşitli
7.0 38,402

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 92,633
2008 Komedi Kostüm Bölümü 3.8 47,086

Kara Şimşek
2008 Gizem Kostüm Bölümü 6.0 7,386
2008 Dram Kostüm Bölümü 5.7 737
2008 Macera Kostüm Bölümü 2.8 399

Kara Şimşek
2008 Gizem Kostüm Bölümü 5.7 8,397
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019