Giriş Kayıt
Almila Uluer

Almila Uluer


Oyuncu

Almila Uluer, oyuncu.

8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 5.4 334
2010 Dram Oyuncu 6.2 811
2007 Komedi Oyuncu 6.8 52
2006 Dram Oyuncu 6.1 8
2004 Dram Oyuncu 5.1 61
2003 Dram Oyuncu    
2003 Oyuncu 7.4 68
2000 Müzikal Oyuncu 5.2 1,798
Film Altyazıları
Upgrade (11,533) Tag (6,292) Deadpool 2 (5,694) Avengers: Infinity War (3,048) Skyscraper (2,264) The Endless (2,183) Adrift (1,875) Bad Samaritan (735) Ah-ga-ssi (732) Ready Player One (527)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,988) Better Call Saul (1,978) The 100 (1,896) La casa de papel (1,858) Suits (1,416) Yellowstone (1,177) Friends (1,044) Vikings (1,028) Black Mirror (1,004) Sharp Objects (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018